We horen graag van u Neem contact op

Contact

Do you have a question or need help using our application? Please feel free to contact us. We aim to answer your within 24 hours question to answer

Email
info@liturgie.app

Contact Us

Optional
Optional
Max 500 characters

Hier vindt u antwoord op Veelgestelde vragen

Als u een liturgie maakt met behulp van deze tool dan krijgt u een liturgie die 6 maanden online beschikbaar is. Ook hebben we de optie om voor u een A5 boekje te maken die u direct naar de drukkerij kunt sturen. Superhandig!

De liturgie die u heeft gemaakt is altijd 6 maanden online beschikbaar om te bekijken en te gebruiken.

We bieden daarin twee opties. De meest gebruikte optie is dat u 6 maanden lang een online link beschikbaar heeft en daarbij de liturgie in een printklare PDF versie met hoge resolutie tot uw beschikking heeft. Deze variant kost 4,99 euro inclusief BTW. We bieden u ook een goedkopere variant waarbij u een link krijgt die 6 maanden beschikbaar is. Deze kost 2,99 euro inclusief BTW. In beide gevallen heeft u altijd de optie om uw liturgie te wijzigen, ook na bestellen blijft die optie bestaan.

Na aankoop kunt u de liturgie 2 weken aanpassen. U heeft de mogelijkheid om de inhoud aan te passen, wel zo handig als u bijvoorbeeld een spellingsfout ontdekt. U past de inhoud eenvoudig aan. Wij voeren deze wijzigingen direct door. Daarna ontvangt u de gewijzigde bestanden online of via de email.

We zorgen dat ons systeem altijd voldoet aan de laatste normen en up-to-date is. Uw privacy staat hoog in het vaandel en zo hebben we ervoor gekozen om met minimale gegevens het mogelijk te maken om een liturgie te bestellen. Onze databases en connecties zijn met SSL beveiligd en waarborgen op die manier dat uw gegevens nooit aan derden worden blootgesteld of met anderen worden gedeeld zonder uw toestemming.

Onze belofte om binnen 5 minuten een liturgie te kunnen maken heeft er voor gezorgd dat we gebruiksvriendelijkheid tot onze topprioriteit hebben gemaakt. Maar omdat een beeld meer zegt dan 1000 woorden hebben we een aantal handige video's gemaakt die u alles laten zien van wat deze app u te bieden heeft en wat u kunt doen om zelf een liturgie te maken.

Onze applicatie houdt rekening met de copyrights van bijvoorbeeld de Herziene Staten Vertaling waarbij je een citaat op mag nemen in je liturgie. Dan weet u direct wat u wel en niet kunt gebruiken bij het maken van een liturgie. Op bronnen waar geen copyrights op rusten hebben we die limieten niet en die zijn dus voor u vrij te gebruiken. U dient echter zelf de copyrights aan te vragen als u gebruik maakt van teksten waar expliciete copyrights op rusten.

Momenteel bieden wij de keuze uit de Statenvertaling, de Herziene Statenvertaling. Meer vertalingen zullen op termijn worden toegevoegd.

We hebben de keuze uit de Psalm berijming uit 1773. Die bieden we aan in ritmische en niet-ritmische vorm. Uiteraard kunt u zelf ook liederen naar eigen keus toevoegen.

Het staat u vrij om liederen toe te voegen aan uw liturgie. Echter bent u wel zelf verantwoordelijk voor het nagaan van de copyrights op de liederen.

We hebben de optie om naast een keuze uit de Bijbelvertalingen of Psalmberijmingen ook een vrije tekst in te geven. Daarmee heeft u vrijheid om toe te voegen aan de liturgie wat u wilt.

Ja dit is mogelijk. U kunt in stap 2 nadat u de optie "Eigen voorblad uploaden" heeft geselecteerd een PDF document in A4 formaat met 1 pagina uploaden die vervolgens als voorblad wordt ingesteld.

Het idee is ontstaan bij drie jonge ondernemers. Paul, Arnd-Jan en Coen zijn drie bevlogen ontwikkelaars die een droom hebben om iedereen die te maken heeft met het maken van een liturgie te helpen dat zo eenvoudig mogelijk te doen, zodat u tijd heeft voor wat echt belangrijk is!